Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καιρός για Black Friday Mood

Καιρός για Black Friday Mood

date

7 Νοεμβρίου 2023

time

18:10

Καιρός για Black Friday Mood
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Καιρός για Black Friday Mood

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ​

Η Black Friday πλησιάζει και στην Electronet με τέτοιες προσφορές ξετυλίγονται ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Γιατί εκτός από τους «συνηθισμένους» που κάνουν τη βόλτα τους, ο καθένας έχει τη στρατηγική του. Μπορεί να είσαι dealhunter και να ψωνίζεις με λίστα και ψυχραιμία. Μπορεί να είσαι early bird shopper και να σηκώνεσαι από τα χαράματα για να προλάβεις. Μπορεί να είσαι και ένας φιλήσυχος online shopper που γυρίζει τα e-shops. Σε όποια κάποια κατηγορία κι αν ανήκεις, εμείς εδώ είμαστε!

Αν κάποια από τα παραπάνω δεν τα ήξερες σίγουρα θα έχεις ακούσει για τις καταστάσεις camping έξω από τα μαγαζιά μέρες πριν τις προσφορές. Παίζει και θρόμβωση από την ορθοστασία ή ελληνορωμαϊκή για να μπεις γρήγορα και τα σχετικά. Τι να κάνουμε; Λίγες μέρες το χρόνο συμβαίνει. Ας το αγκαλιάσουμε.

Ποια είναι η συμβουλή εδώ; Είσαι ελεύθερος να ξεφύγεις όσο θέλεις αρκεί να κάνεις την έρευνα σου από νωρίς. Δες τι χρειάζεσαι και προετοιμάσου για τα standard. Παίρνεις γρήγορα τα σιγουράκια και έτσι σου μένει περισσότερος χρόνος για προσφορές προϊόντων που θα σε εκπλήξουν.​

ΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ BLACK FRIDAY;​

Ας κάνουμε μια αναδρομή για να μπούμε στο πνεύμα. Ο όρος Black Friday προέρχεται, σωστά μάντεψες, από την Αμερική. Συγκεκριμένα, από τη Φιλαδέλφεια των 60s. Αυτό που δεν περίμενες είναι ότι τον χρησιμοποιούσαν αστυνομικοί και οδηγοί λεωφορείων πρώτοι. Ήταν μία περιγραφή για τον συνωστισμό που έβρισκαν στους δρόμους από τους πεζούς μία μέρα μετά τη γιορτή Thanksgiving. Μετά οι καταστηματάρχες άρχισαν να χρησιμοποιούν και αυτοί τον όρο. 

Σιγά σιγά ξεκίνησε μία τάση να ανοίγουν τα μαγαζιά νωρίτερα από το συνηθισμένο για να προλάβουν περισσότεροι τις προσφορές. Όλο αυτό ήταν κατά κάποιο τρόπο η ανεπίσημη αφετηρία για την περίοδο των προσφορών πριν και κατά τη διάρκεια των γιορτών. Αρκετοί στην Αμερική συνδέουν ακόμη τα ψώνια της Black Friday με ό,τι έχουν προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο του Thanksgiving. Εκεί το shopping μπορεί να ξεκινήσει και από το προηγούμενο απόγευμα πριν τη Black Friday. Αυτό θα πει να μπαίνεις στο πνεύμα!

Σήμερα η Black Friday είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο χαρακτηρισμός global ίσως να μην είναι αρκετός για να την περιγράψει.

ΜΕΡΙΚΑ BLACK FRIDAY FAVORITES​

Τι είναι αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι στη Black Friday; Αρκετός κόσμος βρίσκει μία ευκαιρία να κάνει μία ανανέωση με αγορές σε πολλά είδη προϊόντων. Όπως και να ‘χει οι ηλεκτρικές συσκευές καθώς και τα ηλεκτρονικά είδη έχουν αδιαμφισβήτητα την πρωτιά!

Οι περισσότεροι, όπως και εσύ, αρπάζουν την ευκαιρία να αγοράσουν το αγαπημένο τους laptop ή tablet και φυσικά κονσόλες gaming. Favorite είναι και οι smart TVs, άλλες οικιακές συσκευές, όπως ψυγείαπλυντήριασκούπες και άλλα είδη κουζίνας. Τέλος, άλλες δημοφιλείς συσκευές είναι τα ακουστικά, οι smart συσκευές και φυσικά τα smartphones!

Στην Electronet, το σίγουρο είναι ότι θα βρεις κάτι που ψάχνεις από όλα αυτά τα δημοφιλή. Όπως είπαμε, κάνε την έρευνα σου για να πάρεις τα απαραίτητα με την ησυχία σου. Και που ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις καινούριες ανάγκες και απαιτήσεις στην πορεία. Τέλος μην ξεχάσεις να κάνεις και εγγραφή στο newsletter μας για super προσφορές!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ