Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η αγάπη στο δώρο φαίνεται.

Η αγάπη στο δώρο φαίνεται.

date

11 Φεβρουαρίου 2019

time

10:36

Η αγάπη στο δώρο φαίνεται.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Η αγάπη στο δώρο φαίνεται.

Η αγάπη στο δώρο φαίνεται.
 
Αυτό το μήνα, οι ερωτευμένοι έχουν την τιμητική τους! Λουλούδια, σοκολατάκια, αρκουδάκια και όρκοι αιώνιας αγάπης θα κάνουν τη μέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη.
Όμως, τόσο κρατάει ο έρωτας και η αγάπη; Όσο μένουν φρέσκα τα λουλούδια στο βάζο; Ή μήπως όσο μένει η γλυκιά γεύση της σοκολάτας στο στόμα μας;
Η γλυκιά γεύση του έρωτα και της αγάπης κρατούν περισσότερο. Πολύ περισσότερο. Γι’ αυτό, φέτος χαρίστε στον/στην αγαπημένο/η σας ένα δώρο που θα κρατήσει περισσότερο. Πολύ περισσότερο.
 
Δώρα που μένουν, όπως και η αγάπη σας
 
Gadget lover:
Αν εκτός από εσάς αγαπάει και τα gadgets, τότε σίγουρα θα λατρέψει το δώρο σας! Ένα Smartwatch θα τον/την κάνει να μη βλέπει την ώρα να σας δει. Εναλλακτικά, χαρίζοντας αξεσουάρ για Tablet ή Smartphone , σίγουρα δεν θα χρειαστείτε κάρτα αλλαγής.

Οπτικός τύπος:
Αν κι εσύ πιστεύετε ότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε πείτε του/της 1000 φορές «σ’ αγαπώ» με ένα ξεχωριστό δώρο. Μία Smart TV είναι ένα δώρο που θα απολαύσετε και οι δύο, αγκαλιασμένοι στον καναπέ σας. Επιπλέον, μία φωτογραφική μηχανή θα κρατήσει ζωντανές για πάντα τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας.
 
Φροντίστε αυτόν που αγαπάτε:
Αγάπη είναι να φροντίζετε ο ένας για τον άλλον. Γι’ αυτό, επιλέξτε ένα δώρο προσωπικής φροντίδας. Είτε μία ξυριστική μηχανή​ είτε μία συσκευή περιποίησης μαλλιών, θα κάνει τον καλό ή την καλή σας να αισθάνεται όμορφα κάθε μέρα.

Σπιτόγατος/α
Αν το σπίτι σας είναι η φωλιά σας, τότε εμπλουτίστε το με ηλεκτρικές συσκευές που θα σας χαρίσουν περισσότερες «μαζί» στιγμές. Μία καφετιέρα​ είναι μία πολύ καλή επιλογή για να απολαμβάνετε μαζί τον καφέ σας στο κρεβάτι.
 
Και μην ξεχνάτε: Επειδή η αγάπη δεν κρατάει μία μόνο μέρα, να λέτε «σ’ αγαπάω» κάθε μέρα!
 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ