Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έφτασαν τα νέα μοντέλα TV Samsung

Έφτασαν τα νέα μοντέλα TV Samsung

date

26 Απριλίου 2024

time

10:13

Έφτασαν τα νέα μοντέλα TV Samsung
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Έφτασαν τα νέα μοντέλα TV Samsung

Η Samsung λάνσαρε τα νέα μοντέλα τηλεοράσεών της για το 2024, παρουσιάζοντας μια πληθώρα καινοτόμων λύσεων που περιλαμβάνει τεχνητή νοημοσύνη, αναβαθμίζοντας την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας σε νέα επίπεδα. Από την κορυφαία σειρά Neo QLED 8K έως τα καινοτόμα μοντέλα OLED και 4K QLED, η Samsung συνεχίζει να σπάει τα όρια της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Neo QLED 8K

Η νέα σειρά τηλεοράσεων της Samsung Neo QLED 8K αναδεικνύεται ως ο ακρογωνιαίος λίθος των νέων μοντέλων του 2024, διαθέτοντας προηγμένη αναβάθμιση με τεχνητή νοημοσύνη AI και ισχυρά χαρακτηριστικά που προσφέρουν ασύγκριτη ποιότητα εικόνας και ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία. Εξοπλισμένες με τον επεξεργαστή NQ8 AI Gen3, οι τηλεοράσεις Neo QLED 8K διαθέτουν μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων για βελτιωμένες επιδόσεις και καθαρή εικόνα, ανεξάρτητα από την πηγή εισόδου.

Η αναβαθμισμένη τεχνολογία εικόνας της σειράς Neo QLED 8K φέρνει κάθε σκηνή ζωντανά με εκπληκτική ευκρίνεια και φυσικότητα. Με χαρακτηριστικά όπως το 8K AI Upscaling Pro και το AI Motion Enhancer Pro, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν εμπειρία προβολής που υπερβαίνει τις συμβατικές τηλεοράσεις 4K. Επιπλέον, η ακριβής ακουστική που τροφοδοτείται από την τεχνολογία ήχου AI ενισχύει τη συνολική οπτικοακουστική εμπειρία.

Διαθέσιμο σε δύο μοντέλα, QN900D και QN800D, και σε μεγέθη 65, 75 και 85 ιντσών, η σειρά Neo QLED 8K υπόσχεται μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης που θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία premium μεγάλης οθόνης.

Συνδεσιμότητα με το Samsung Tizen OS

Οι τηλεοράσεις της Samsung για το 2024 εκμεταλλεύονται το ισχυρό λειτουργικό σύστημα Tizen για βελτιωμένη συνδεσιμότητα και έξυπνα χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ένα οικοσύστημα που είναι συνδεδεμένο, εξατομικευμένο και ασφαλές. Η ομαλή ενσωμάτωση με υφιστάμενα δίκτυα και συσκευές εξασφαλίζει μια εύκολη εγκατάσταση, ενώ χαρακτηριστικά όπως το Smart Mobile Connect και η προσαρμοσμένη διεπαφή χρήστη για τα κινητά τηλέφωνα ενισχύουν την εμπειρία χρήστη.

Μοντέλα OLED & QLED

Πέρα από την κορυφαία σειρά Neo QLED 8K, η σειρά τηλεοράσεων του 2024 της Samsung περιλαμβάνει μοντέλα OLED και 4K QLED, καλύπτοντας έτσι διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις. Τα μοντέλα OLED διαθέτουν πάνελ χωρίς αντανάκλαση και βελτιώσεις όπως η υποστήριξη Dolby Atmos και οι επιστρώσεις κατά των αντανακλάσεων, προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ακουστική εμπειρία.

Τα μοντέλα 4K QLED διαθέτουν υποστήριξη για αναπαραγωγή HDR, επιστρώσεις κατά των αντανακλάσεων και λεπτομερή σχέδια, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία προβολής.

The Music frame

Τα νέα lifestyle προϊόντα τηλεοράσεων της Samsung και οι νέες λειτουργίες, αναβαθμίζουν την εξατομικευμένη εμπειρία του χρήστη. Συγκεκριμένα, το Music Frame αποτελεί ένα προσαρμόσιμο και ευέλικτο ηχείο, που λειτουργεί απρόσκοπτα με το SmartThings. Λειτουργεί ως ανεξάρτητο ασύρματο ηχείο ενώ, μπορεί να συνδυαστεί με τηλεόραση Samsung και soundbar μέσω της λειτουργίας Q-Symphony, εμπλουτίζοντας τις δυνατότητες του περιμετρικού ήχου και των μπάσων. Το Music Frame προσαρμόζεται σε κάθε χώρο, αφού μοιάζει με κορνίζα, για να συμπληρώσει τη διακόσμηση του χώρου και να προσφέρει πλούσιο ήχο surround.

Προοπτική και Συμπεράσματα

Η σειρά τηλεοράσεων του 2024 της Samsung αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προόδου στην τεχνολογία της οικιακής ψυχαγωγίας, με καινοτομίες που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία προβολής. Με έμφαση στην ποιότητα εικόνας, την απόδοση ήχου και τα έξυπνα χαρακτηριστικά, η Samsung συνεχίζει να καινοτομεί στην παγκόσμια βιομηχανία παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.
 

 

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ