Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εδώ η ανακύκλωση, μετράει περισσότερο!

Εδώ η ανακύκλωση, μετράει περισσότερο!

date

13 Ιουλίου 2022

time

11:26

Εδώ η ανακύκλωση, μετράει περισσότερο!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Εδώ η ανακύκλωση, μετράει περισσότερο!

Κοιτάζεις τις παλιές σου συσκευές και σε πιάνει ένα βάρος; Μήπως ήρθε η ώρα να ξαλαφρώσεις και να ανακαλύψεις τη χαρά του να αποκτήσεις νέες, με έως και 50% επιδότηση; Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» ξεκίνησε και στην Electronet θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις μία νέα αρχή, με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Κλιματιστήριο Αλλαγής


Πας να ανάψεις καλοκαιριάτικα το παλιό σου κλιματιστικό και σε λούζει κρύος ιδρώτας; Λογικό, αφού δεν λειτουργεί όπως παλιά! Τι άλλο να κάνει δηλαδή το καημένο για να καταλάβεις πως έχει κάνει τον κύκλο του; Μία κρύο, μία ζέστη, ήρθε η ώρα να βρεις τον διάδοχο που θα συνεχίσει την κλιματιστική του κληρονομιά. Στα καταστήματα της Electronet σου έχουμε τις ιδανικές επιλογές για κλιματιστικά, σε τιμές που μετράνε! Με λίγα λόγια, όπου κι αν είσαι, με όποιον κι αν είσαι, ό,τι καιρό κι αν κάνει, εσύ επιλέγεις το κλίμα! Φοβερό; Κι ακόμα πιο φοβερό το ότι θα το αποκτήσεις με έως και 50% επιδότηση, αποσύροντας την παλιά σου συσκευή!

Ψυγειωμένες Τιμές 


Μήπως το παλιό σου παλτό ψυγείο, σου κάνει νερά; Πόσο καιρό το έχεις άραγε; Μην απαντήσεις, είναι αργά πια για δάκρυα. Δεν είναι αργά όμως για να του κουνήσεις το μαντήλι και να αποκτήσεις το ψυγείο που σου αξίζει, ώστε να το ανοιγοκλείνεις περήφανα κάθε φορά που πεινάς ή απλώς θες να δεις τι έχει μέσα. Στα καταστήματά μας, σε περιμένουν ψυγειοκαταψύκτες και ψυγεία για κάθε χώρο και περίσταση για να διατηρείς τα πάντα στην κατάλληλη θερμοκρασία, όπου κι αν βρίσκεσαι. Και χάρη στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», του Υπουργείου περιβάλλοντος & ενέργειας, που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξασφαλίζεις επιδότηση έως και 50%! 

Καταψυκτικές Προσφορές


Μήπως ο παλιός σου καταψύκτης, παραέχει γίνει συντηρητικός και δεν συντηρεί καλά τα τρόφιμα; Ε αν δεν είναι τώρα η ευκαιρία να τον αντικαταστήσεις, πότε θα είναι; Στα καταστήματά μας, θα βρεις τους κατάλληλους καταψύκτες, της σωστής ενεργειακής κλάσης, για να διατηρείς ό,τι επιθυμείς φρέσκο. Θες εντοιχισμένους; Έχουμε! Θες μπαούλα; Check! Όρθιους; Εννοείται! Καθιστούς; Όχι, αλλά με τέτοιες προσφορές σε συνδυασμό με την επιδότηση, θα χρειαστεί να κάτσεις από το σοκ χαράς!

Με λίγα λόγια, αντικαθιστάς τις παλιές ενεργοβόρες συσκευές σου και βγαίνεις κερδισμένος! Μην χάνεις χρόνο λοιπόν, επισκέψου ένα κατάστημα Electronet τώρα και βρες την καλύτερη συσκευή για σένα, γιατί εδώ και η ανακύκλωση μετράει περισσότερο!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ