Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανάψτε, αφήστε, στεγνώστε.

Ανάψτε, αφήστε, στεγνώστε.

date

21 Νοεμβρίου 2018

time

10:54

Ανάψτε, αφήστε, στεγνώστε.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 
Ανάψτε, αφήστε, στεγνώστε.

Σίγουρα έχετε νιώσει την υγρασία να σας τσακίζει τα κόκκαλα. Σίγουρα γνωρίζετε ότι με ένα κλικ στο e-shop της ELECTRONET αυτό είναι κάτι που αλλάζει. Πριν επιλέξετε όμως ένα μοντέλο αφυγραντήρα, διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να κάνετε τη σωστή επιλογή! Η συνέχεια είναι απλή… Ανάψτε, αφήστε, στεγνώστε!

 
Κορώνα ή Γράμματα;
Η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι!
 
Υπάρχουν δύο διαδεδομένοι τύποι αφυγραντήρων, με συμπιεστή και με Ζεόλιθο Η βασική τους διαφορά είναι ότι οι πρώτοι λειτουργούν άψογα σε θερμοκρασίες άνω των 15οC, ενώ οι δεύτεροι αποδίδουν ανεξαρτήτως θερμοκρασίας, έχοντας όμως μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος.
 
X-FACTORS
Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την απόδοση ενός αφυγραντήρα;
 
Χώρος
Οι διαστάσεις του χώρου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή. Είναι απαραίτητη η τοποθέτηση ενός αφυγραντήρα σε ενιαίο χώρο ώστε να είναι αποδοτικός. Πολύ σημαντικό στην τοποθέτησή του είναι να υπάρχει αρκετός χώρος περιμετρικά του, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία του αέρα.
 
Μόνωση
Η μόνωση που έχει ο χώρος είναι ακόμα ένας παράγοντας που θα καθορίσει την επιλογή του σωστού μοντέλου. Εντοπίσατε μούχλα και κιτρινίλα στους τοίχους; Εδώ ο κανόνας που ισχύει είναι απλός: όσο μεγαλύτερο το πρόβλημα μόνωσης, τόσο πιο αποδοτικός ο αφυγραντήρας.

Τοποθεσία
Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στο μυαλό σας είναι η περιοχή στην οποία βρίσκεται το σπίτι. Ο ίδιος αφυγραντήρας αποδίδει διαφορετικά σε ένα σπίτι που είναι δίπλα στη θάλασσα και διαφορετικά σ ένα στο κέντρο μιας πόλης.

3+1 TIPS
που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη
 

  • Χρησιμοποιείστε αφυγραντήρα με χαμηλή στάθμη θορύβου στα υπνοδωμάτια.
  • Εξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα με ενσωματωμένο
    ιονιστή.
  • Συνδέστε τον αφυγραντήρα με την αποχέτευση και ξενοιάστε από το συνεχές άδειασμα του δοχείου.
  • Επιλέξτε αφυγραντήρα με λειτουργία στεγνώματος ρούχων.

Τώρα που έμαθες τι ψάχνεις, βρες το με ένα κλικ στο e-shop ή κατάστημα ELECTRONET.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ